گروه شیمی منطقه ۱۷ تهران
اخبار و اطلاعات و تاز ه هااز گروه شیمی منطقه ۱۷ تهران
 
 
برای دریافت سواات کلیک کنید.



نوع مطلب : بانک سوالات، 
برچسب ها :
لینک های مرتبط :


برای دریافت سوالات کلیک کنید



نوع مطلب : بانک سوالات، 
برچسب ها :
لینک های مرتبط :


برای دریافت سوالات شیمی 2 کنکور 92-85 کلیک کنید



نوع مطلب : بانک سوالات، 
برچسب ها :
لینک های مرتبط :


برای دریافت سوالات شیمی 3 کنکور 85-92 کلیک کنید 



نوع مطلب : بانک سوالات، 
برچسب ها :
لینک های مرتبط :


برای روزه داری  لازم است آگاهی های خود را در زمینه تغذیه مطلوب افزایش دهیم.

 عمل به نکات مهم و توصیه های زیر ما را در بهره مند شدن از سلامتی وعده داده شده ( صوموا تصحــوا )یاری می رساند:

1-     افطار خود را با خوردن خرما، عسل یا کشمش که دارای قند طبیعی می باشند( به مقدار اندک) باز کنید.همراه چای یا شیر

2-     نوشیدن چای کمرنگ، شیر گرم و فرنی در آغاز افطار مناسب است.

3-     برنامه کاملاً سبکی مشابه وعده صبحانه برای افطار خود در نظر بگیرید، مانند نان و پنیر با گردو یا گوجه فرنگی یا سبزی خوردن تازه

4-     شام را به حدود دو ساعت بعد موکول کنید. بهتر است شام غذایی کم حجم با پروتئین کم حجم با پروتئین کافی اما کم چرب و کم روغن باشد. برای این منظور انتخاب غذاهای سرخ نشده ای مانند خوراک ماهی تو فری یا خوراک مرغ و سبزیجات و مانند آن می تواند مناسب بشد.

5-     در وعده سحری خود حتماً غذایی حاوی کربوهیدرات پیچیده( نشاسته) بگنجانید: مانند نان، برنج و سیب زمینی، نشاسته قندی درشت مولکول است که به تدریج شکسته شده و مورد استفاده بدن قرار می گیرد.

6-     در حد فاصل افطار تا سحر، حتماً 8-6 لیوان آب بنوشید ( اما هرگز وسط غذا آب ننوشید.) در واقع یکی از دلایل اصلی ضعف و بی حالی ایجاد شده در بین روز در ایام ماه مبارک رمضان به همبن کم نوشیدن آب بر می گردد که بویژه نوجوانان باید توجه بیشتری به این موضوع داشته باشند.

7-     مناسب است بعد از صرف شام دو وعده میوه میل شود . در برنامه سحر نیز گنجاندن دو وعده میوه فیبر دار و آبدار بر حسب فصل ( مانند هلو، شلیل و زردآلو) مفید خواهد بود.

8-     بسیاری از افراد در ماه مبارک رمضان دچار مشکل یبوست می شوند. برای پیش گیری از بروز این مشکل علاوه بر نوشیدن آب به میزان گفته شده و همینطور میوه های فیبر دار و سالاد، می توانید از خیسانده ی آلو و انجیر نیز بعد از غذا به عنوان دسر استفاده کنید.

فهرست برخی از عادات غذایی نامناسب


  • خوردن غذاهای  سنگین و پرکالری در وعده افطار مانند کله پاچه، آش رشته با نعناع سرخ کرده و پیاز داغ و روغن فراوان، زولبیا و بامیه( به میزان زیاد) حلواهای خانگی سرخ شده در روغن
  • نوشیدن آب بسیار سرد، شربت یا نوشابه سرد با معده خالی در هنگام افطار
  • خوردن هم زمان افطاری با مخلفات گوناگون همراه با شام سنگین
  • تند غذا خوردن؛ این مسئله چه در وعده افطار و چه در وعده سحر برای سیستم گوارش اختلال ایجاد می کند ، لذا تأکید می شود برای خوردن سحری زودتر از خواب برخیزید تا بتوانید بدون عجله و با فرصت کافی غذا بخورید.




نوع مطلب :
برچسب ها :
لینک های مرتبط :




درباره وبلاگ
صفحات جانبی
نظرسنجی
تا چه میزان از برپگزاری کلاس رضایت دارید؟






جستجو

آمار وبلاگ
کل بازدید :
بازدید امروز :
بازدید دیروز :
بازدید این ماه :
بازدید ماه قبل :
تعداد نویسندگان :
تعداد کل پست ها :
آخرین بازدید :
آخرین بروز رسانی :

                    
 
 
 
ساخت وبلاگ در میهن بلاگ

شبکه اجتماعی فارسی کلوب | ساخت وبلاگ صوتی صدالاگ | سوال و جواب و پاسخ | رسانه فروردین، تبلیغات اینترنتی، رپرتاژ، بنر، سئو | Buy Website Traffic